02 d’abril 2007

Bicicletes per Castelló


No estem sols en absolut. Ana Ovando m'informa d'uns blogs que m'han alegrat molt. Son més dels que pensem els que creiem que Castelló és una ciudad ideal per utilitzar la bicicleta com a mitjà de transport . Per exemple, Lorena en No sin mi bici ens dona les seves raons (i respostes) sobre lper què usar la bicicleta. A Castellón a piñón, Carlos, que està començant, entre altres coses ens explica com evitar els accidents més comuns en bicicleta. Reprodueixo el seu encapçalament:

"¿Sabías que el motor más eficiente con el que te puedes encontrar es el de la bicicleta? Pues desde aquí pretendemos promover su uso. Porque creemos en un ciudad más limpia, sin humos, más tranquila, sin ruidos. Porque creemos en otra forma de transporte más responsable y sostenible. Esperamos poder verte en breve sobre dos ruedas ¡Anímate!"

De ben segur la primera Massa Crítica de Castelló està propera.

5 comentaris:

MAR CASTON ha dit...

Això de la blogosfera em sembla cada vegada més interessant. És una font de MOLT BONES NOTÍCIES, tant necessàries en estos dies. Els blogs que referencieu són genials. I quan quedem per a fer eixa "massa crítica de Castelló"? M'apunte!

J Lluís Ruiz ha dit...

Et sembla bé si parlem després de les vacances? Mentrestant a veure si anem engrescant a més gent.

Anònim ha dit...

Quina alegria trobar gent probici! Això de la Massa Crítica a Castelló està fet, Lluís i companyia! Des d'Almassora ja fa temps que també estem cavilant per vore com montar-la.
Vinga! Ens veiem després de vacances per a ficar-la en marxa!

CS a Piñón ha dit...

Efectivamente, Castellón es una ciudad ideal para ir en bici. Comentarte que en CS a Piñón no estoy yo sólo (Carlos), ...por suerte está también Pedro y Pepe y Lorena y....(y muchos más ys que vendrán).
Adelante con tu blog y que no pare está música.

Anònim ha dit...

Dons dit i fet.
propera MASSA CRÍTICA: 11 DE MAIG DE 2007. A LES 19.30 HORES. EIXIDA I ARRIBADA: PLAÇA MAJOR DE CASTELLÓ. SOPOSEM UNA VOLTETA PEL CENTRE DE CASTELLÓ DE MENYS D'UNA HORA.

LA REVOLUCIÓ SILENCIOSA

kinakreu