31 de març 2007

Donar per ReutilitzarJa sabem que no tot és reciclar. Una qüestió molt important i on no es fa tanta incidència és en la reutilització, que moltes vegades és vista amb reticència. Penso que iniciatives com ReUtil són molt interessants per fomentar l'aprofitament dels recursos que disposem. En aquesta web podem trobar des de llibres i música fins a mobles i material informàtic, passant per jocs i joguines. Tot material que pot ser usat per altres persones. En les seves paraules:

"No podem aprofitar millor els recursos disponibles i limitar el consumisme desenfrenat? No ens sobra a tots alguna cosa a casa que no sabem que fer amb ella? La llencem al final perquè no sabem a qui donar-la? Donem-li sentit al que ens sobri donant’ho a algú qui li pot donar un ús. I si creem un WEB on facilitar l'intercanvi gratuït?"

Una idea a la qual de ben segur sabrem donar continuïtat en els centres educatius.


2 comentaris:

Ana ha dit...

Es una gran idea, especialmente si se lleva a los centros.

MAR CASTON ha dit...

En l'Isidoro Andrés estem de fent les maletes, ja que prompte canviarem d'escola. Esta notícia ens ve com anell al dit perquè realment hi ha coses que no sabem què fer amb elles. Moltes gràcies.