28 de gener 2008

La Mar del Silenci


Els Amics de Palanques i l'Escola Oficial d'Idiomes de Castelló estrenen el documental "La Mar del Silencio" a Castelló. Els passes tindràn lloc a la sala de projeccions de l'EOI demà dimarts dia 29 de gener a les 11h i a les 19h.
El documental realitzat per la Fundació IPADE i finançat per l'Agencia Espanyola de Cooperació Internacional presenta la desertificació i les diferents aparences que aquest fenòmen pren tant en el primer Món (asfaltització, urbanització sense mesura,...) com a escala mundial, subratllant els efectes que provoca en els països de l'Àfrica subsahariana.
El documental il·lustra de manera de manera clara i amena la relació que hi ha entre la deforestació, la pérdua de sòls per sobreexplotació i la seva relació amb l'avanç dels deserts i l'augment dels fluxos migratoris des dels països afectats als països del nord.

1 comentari:

Perico ha dit...

El documental genial, nos abrió los ojos a otra realidad. También nos permitió conocer el proyecto llevado a cabo por mujeres sobre el aceite de argán y de hecho, ya tenemos un bote en casa :)

Saludos.