27 de setembre 2007

Recicla l'Escola 2007-08 en marxa

Ahir va tenir lloc l'inici de l'edició 2007-08 de la campanya Recicla l'Escola a Castelló. Ens vam trobar a la Direcció Territorial els responsables de cada centre participant, els coordinadors de la campanya i la persona que està a càrrec de les activitats per als centres (exposicions, tallers i maletes).
Per al curs actual hi haurà dues línies de treball. D'una banda el treball sobre la mobilitat que es va iniciar en el seminaris del curs passat i d'altra la profundització en l'ecoauditoria escolar. Per això mateix està convocat un curs de 30 hores amb aquesta temàtica en el CEFIRE que començarà el 6 de novembre.
Els seminaris de zona començaran a treballar a partir de l'1 d'octubre en les dates habituals: 1 d'octubre en la zona Centre, 3 d'octubre en la zona Sud i 15 d'octubre en la zona Nord.
Les Obres Socials de la CAM han fet un esforç important i oferiran activitats per a tots els centres de la campanya. Enguany estan previstes per a Castelló les exposicions Escola segle XXI, l'Ecosistema Urbà, Aigua t'estimem i Agenda 21 escolar, la Maleta del Soroll i la realització de diferents tallers Recicla.
La Trobada Recicla estarà dedicada als Consells Ambiental per tal de promoure l'intercanvi d'experiències i materials entre ells.
Sé que per a enguany estem tots plens d'il·lusió i ganes i que de ben segur arribarem a bon port. A tots, bon trajecte i sort.