10 de febrer 2007

Viure Castelló en bici



Jaume Portet i Juan Antoni García Barrachina ens han fet viure Castelló d'una manera diferent, en bici. Al llarg del matí hem anat visitant diferents zones de la ciutat, d'oest a est, analitzant les seues difererències i les sensacions que ens provocaven en bicicleta. Primer l'estació, a continuació el Parc Ribalta, la plaça Major i per últim l'Auditòri, des d'on hem tornat al CEFIRE. Tots els dubtes que alguns tenien a l'hora de començar s'han transformat en optimisme de cara a noves actuacions.

També ens han comentat que dos llocs útils per a consuiltar són Mejor con bici i Bicieducavial, on trobarem molta informació i algun material didàctic com aquest.


8 comentaris:

MAR CASTON ha dit...

Va ser una experiència única. La percepció de la ciutat és diferent des de la bici, inclús per a persones que, com jo, tenim poca experiència com a usuaris de la bici. El recolzament del grup per a mi va ser fonamental. M'ha fet repensar moltes coses. Crec que podriem treballar fent coses en esta línia.

MAR CASTON ha dit...

Viure la ciutat des de la bici et dóna un punt de vista prou diferent. La pots sentir amb els cinc sentits i la pots gaudir sense les presses i els problemes d'anar en cotxe. Jo tinc molt poca experiència amb la bici i m'ha paregut una eixida genial. M'he sentit molt recolzada pel grup i he gaudit i redescobert d'una "nova" forma de desplaçament. M'ha fet pensar molt.

Anònim ha dit...

He vist el resultat de l'activitat "Viure Castelló en Bici" i m'he alegrat molt de veure un grapat d'amics treballant per un altre món que evidentment és possible. Estic amb vosaltres sempre, Hermini

Noelia Oliver ha dit...

Hola ! Me llamo Noelia y estoy en el IES Miquel Peris i Segarra. Participé el sábado 10 en este proyecto y la verdad es que me lo pasé muy bien. Disfruté mucho con los compañeros del curso y del programa Recicla l'Escola. La pena es que todos nos dimos cuenta de que Castellón no está preparado para ir en bici. Necesita mucho vial y mucha concienciación por parte de todos.

Anònim ha dit...

Jo no vaig poder anar a la marxa en bici per Castelló del dissabte, però anirem a la del divendres 23 per València
Nosaltres exirem des d'Almassora amb tren-bici cap a València al voltant de les 5 de la vesprada.
Potser ens podriem juntar els massacritiqueros castellonecs a València i començar a rumiar la MASSA CRÍTICA CASTELLONENCA!!!.
A RODAR!!

creu & company

kinakreu ha dit...

El divendres 2 de març MASSA CRÍTICA a València.
Un pocs massacritiqueros de la Plana anirem en Bici-Tren, ixirem de l'estació d'Almassora sobre les 5 de la vesprada.
Farem colla castellonenca a València!!!!!

Per a quan MASSACRITICASTELLÓ?????

J Lluís Ruiz ha dit...

Ja veig que esteu molt animats. Estem treballant en organitzar unes quantes masses crítiques en les comarques de Castelló, tantes com localitats estiguen implicades en la Campanya Recicla l'Escola. La data que estem barallant per a començar és octubre.

ravtrin ha dit...

posar-vos en contacte amb la AA.VV. ravaltrinitat@hotmail.com