26 d’octubre 2010

Tots podem participar




Del 20 al 28 de novembre de 2010 se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, un projecte de tres anys que compta amb el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea fins al 2011 i que es planteja donar a conèixer les estratègies de reducció de residus, fomentar accions sostenibles per reduir-los, fer públiques les tasques dutes a cap pels diferents actors amb exemples concrets i fer canviar el comportament quotidià dels europeus.
La campanya està oberta a tots els ciutadans i en concret a les institucions educatives. Si esteu interessats en participar-hi organitzant alguna activitat en el vostre centre, us heu de posar en contacte amb
la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge que és l'administració que coordina la nostra regió.
En la seva web trobareu informació sobre la campanya, els criteris d'elegibilitat, la carta de participació, el formulari d'inscripció i algunes idees per a les activitats que podeu organitzar.
Per a més informació podeu contactar amb Anna Pons, de la Direcció General per al Canvi Climàtic de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, mitjançant el correu electrònic pons_ann@gva.se o el teléfon 961973834.

Facebook: European Week for Waste Reduction



2 comentaris:

Isabel Martí ha dit...

M'ha encantat aquest video. No sabia d'aquesta Setmana europea de la prevenció de residus. Ho treballaré al meu centre.

J Lluís Ruiz ha dit...

Ja ens contaràs les coses que feu en el vostre centre per a la setmana. Molta sort.