30 d’octubre 2008

La sostenibilitat a l'illa




Ahir es va presentar al CEFIRE de Castelló un nou mòdul del Projecte Apqua. Com les altres propostes que ja coneixeu,  "Sostenibilitat: el futur de l'illa" treball a partir d'una simulació i mitjaçant un procés d'experimentació i cerca d'evidències per permetre als alumnes de secundària i batxillerat  entendre el desenvolupament sostenible i ser crítics amb les accions de la vida actual en els països desenvolupats industrialment. 

Com a novetat, també està disponible a través d'internet el mòdul "Equitat i sostenibilitat" que té com a objectius principals que els/les alumnes prenguen consciència de les desigualtats que es donen en la vida dels habitants de diferents països del món i que el ritme de consum dels països desenvolupats no afavoreix el desenvolupament sostenible.

15 d’octubre 2008

Les Columbretes 20 anys protegides



Aquest dijous, dia 16, comencen el cicle de xarrades sobre les Illes Columbretes (emmarcat dins el 20é aniversari de la protecció de les Illes Columbretes), activitat organitzada pel Centre d'Informació de la Reserva Natural de les Illes Columbretes que tindran lloc de 19:30h a 21h a l'Edifici "Hucha" de la Fundació Caixa Castelló-BANCAIXA.
La primera xarrada estarà a càrrec de Carles Fabregat i tractarà sobre Flora i vegetació de les Illes Columbretes.

.

14 d’octubre 2008

Paisang




Curt rodat a Mallorca per Ecovoz per denunciar la destrucció i l'apropiació indeguda de la costa.