27 de novembre 2008

Columbretes a concurs




L'equip de la Reserva Natural de les Illes Columbretes m'envia aquesta informació:

"Amb motiu de la commemoració del XX aniversari de la Protecció de les Illes Columbretes, estem duent a terme un seguit d’activitats adreçades a tots els sectors de la societat. Una d’aquestes activitats és la que ara li presentem. Es tracta de la convocatòria d'un concurs que en dues modalitats (literària i arts gràfiques) està dirigida als alumnes de 3er i 4t d’ESO i de Batxillerat i que té com a premi un viatge de tota la classe amb els professors responsables a les illes Columbretes.

Des de l’Oficina de la Reserva Natural de les Illes Columbretes pensem que és aquesta una bona ocasió per acostar les illes als alumnes de la província i és per això que convidem al seu centre a participar demanant-li que difonga aquesta informació entre els professors del seu centre.

Tanmateix aprofitem l’avinentesa per comunicar-li que des de l’Oficina duem a terme una línia de divulgació dels valors de les illes Columbretes. Podem oferir-li diverses activitats dirigides a tots els nivells d’estudiants tal i com expliquem en el nostre “dossier del professor” que està disponible en la nostra web, pel que quedem a la seva disposició oferint-li els nostres serveis, gratuïts, que van des de xarrades en el propi centre fins eixides al camp, platja, port, o el nostre centre d’interpretació situat al Planetari de Castelló."

Fullet d'inscripció.