28 d’octubre 2010

Eixim al camp




La primera activitat organitzada dins de la campanya Camins d'Aigua és una sessió de camp per al professorat dels centres participants on es traballarà la preparació de les posteriors eixides en alumnes i l'ús del nou material.

Data: Dimarts, 2 de novembre
Hora: 17,30 hores
Lloc: Rambla de la Viuda (Almassora)


Mostra Sessió de Camp Rambla de la Viuda en un mapa més gran

26 d’octubre 2010

Tots podem participar




Del 20 al 28 de novembre de 2010 se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, un projecte de tres anys que compta amb el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea fins al 2011 i que es planteja donar a conèixer les estratègies de reducció de residus, fomentar accions sostenibles per reduir-los, fer públiques les tasques dutes a cap pels diferents actors amb exemples concrets i fer canviar el comportament quotidià dels europeus.
La campanya està oberta a tots els ciutadans i en concret a les institucions educatives. Si esteu interessats en participar-hi organitzant alguna activitat en el vostre centre, us heu de posar en contacte amb
la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge que és l'administració que coordina la nostra regió.
En la seva web trobareu informació sobre la campanya, els criteris d'elegibilitat, la carta de participació, el formulari d'inscripció i algunes idees per a les activitats que podeu organitzar.
Per a més informació podeu contactar amb Anna Pons, de la Direcció General per al Canvi Climàtic de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, mitjançant el correu electrònic pons_ann@gva.se o el teléfon 961973834.

Facebook: European Week for Waste Reduction



22 d’octubre 2010

Columbretes a concurs


(Foto de Internet)

M'arriba des de la Reserva Natural de les Illes Columbretes informació sobre el segon concurs literari i gràfic per a alumnes de 3r. i 4t. d'ESO dels centres del municipi de Castelló que organitzen conjuntamnet amb l'Ajuntament de Castelló


Durant els dos anys de col·laboració entre l'Ajuntament de Castelló i la Reserva Natural de les Illes Columbretes (Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge), hem dut a terme de manera conjunta un bon grapat d'iniciatives que han tractat d'apropar i difondre les illes Columbretes i els seus valors a tots els castellonencs i castellonenques. Entre d'altres, les activitats més destacades han estat la col·locació d'una taula informativa cada primer dilluns de mes als porxos de l'Ajuntament, xarrades i projeccions i altres actes amb motiu del Dia Mundial de Medi Ambient. En una nova etapa d'aquesta col·laboració, amb la intenció d'aportar noves iniciatives que consoliden aquesta col·laboració i pensant en ampliar l'oferta d'activitats, volem donar continuïtat a una experiència encetada l'any 2008 amb motiu de la commemoració del XX Aniversari de la Protecció de les Illes Columbretes i que consistia en un concurs literari i altre gràfic adreçat a estudiants. En aquella ocasió, el premi consistia en un viatge a les illes per a la classe dels guanyadors en ambdues convocatòries (literària i gràfica) i aquest és també el premi per aquesta convocatòria.

Més informació i full d'inscripció