19 de desembre 2007

Família i Escola vistes per un jutge




Intervenció de Emilio Calatayud Pérez, Jutge de Menors de Granada, en la V Tertulia del Consejo Escolar de La Comunidad de Madrid: "Familia y Escuela ante la Prevención de Conductas de Riesgo"el 21 de juny de 2007.
És in video llarg però crec que tracta uns temes que a tots ens preocupen d'una manera planera i directa.
Un comentari trobat a Electroduende:
"Emilio Calatayud Pérez es un campechano Juez de Menores de Granada. Con un verbo demoledor, este padre de familia da una lección magistral sobre lo que implica tener hijos. No cometas el error de no ver este vídeo."

Via Honori Planell

18 de desembre 2007

Oblida el cotxe









L'Àrea de Transports i Urbanisme de Ecologistas en acción va convocar un concurs de Cartells amb el lema "Oblida el cotxe" que inciten a la no utilització de l''automòbil a través de la conscienciació per les repercussions socials i ambientals que es deriven del seu ús.
Podeu accedir a tots els cartells premiats aquí.

17 de desembre 2007

L'informe Pisa vist per Buenafuente




Un poc d'alegria en aquestes dates no va mai malament, igual que el llatí per a Buenafuente.

Via Mikel Agirregabiria

13 de desembre 2007

Embarca't


Avinença i la Fundació Cultural Baleària han posat en marxa el projecte Embarca't per al seguiment de les poblacions de cetacis que es desenvoluparà al llarg de tot l'any. Des del mes de novembre equips de 20 voluntaris cada més s'embarcaran en vaixells regulars de la companyia Baleària que uneixen València i Dènia amb Palma de Mallorca per localitzar, quantificar i estudiar el comportament de dofins i balenes.
Ja es compta amb més de dos-cents voluntaris, però si estàs interessat el programa està obert i pots apuntar-te en la web del projecte.

12 de desembre 2007

Propostes d'ecoauditories


En la darrera sessió del curs Ecoauditoria escolar, es van presentar més de 20 propostes diferents. Va resultar molt interessant la varietat de temes tractats, que van anar des de l'energia o els residus fins la convivència, i la varietat de nivells implicats, d'infantil, primària i secundària. Esperem que no es quedem nomes en propostes i que molts dels projectes es puguen realitzar. Felicitats a tots pel treball fet!